Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole reguleert wie, waar en wanneer naar binnen mag. Organisaties willen zeker weten dat alleen bevoegden in bepaalde ruimten kunnen komen. Zo wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen door onbevoegden benaderd kunnen worden.

Dit kan op verschillende manieren van toepassingen zijn:

 • Met behulp van een pasje om het alarm in en uit te schakelen
 • Met behulp van codes om het alarm in en ui te schakelen

WAAROM IS EEN TOEGANGSCONTROLE VAN BELANG BIJ EEN INBRAAKDETECTIESYSTEEM?

Bij het aanschaffen van een inbraakdetectiesysteem is het verstandig om meteen naar de mogelijkheden van een toegangscontrole te kijken. Toegangscontrole en inbraakdetectiesystemen bieden vaak de mogelijkheid om tegelijkertijd toe te passen. Op deze manier is het mogelijk om een inbraakdetectiesysteem te integreren in één managementomgeving. Zo kunt u eenvoudig meerdere beveiligingsoplossingen beheren.

De voordelen van een toegangscontrole in combinatie met een inbraakdetectiesysteem:

 • Eén beveiligingssysteem voor het beheren van de inbraakdetectie en toegangscontrole.
 • Gebruikers krijgen de mogelijkheid om de beveiligde deuren te ontgrendelen.
 • Gebruikers krijgen een pasje of code voor het in- en uitschakelen van het inbraakdetectiesysteem.
 • Directe activeren mogelijk van de camera's bij een poging tot toegang.
 • Pasjes en of codes zijn makkelijk in- en uit te programmeren.


Toepasbaarheid toegangscontrole geïntegreerd met inbraakdetectiesysteem;

 • Nieuwbouw, dit is een uitgelezen kans om gelijk een inbraakdetectiesysteem met toegangscontrole te intergeren.
 • Bedrijfspanden, optimale beveiliging heeft een hoge prioriteit of het is een verzekeringskwestie
 • Bedrijfsverzamelgebouw of openbare ruimte, daar waar meerdere bedrijven op verschillende tijden gemeenschappelijke ruimtes gebruiken.

TOEGANGSCONTROLE WOONHUIS

Iedereen heeft graag de controle over wie er in zijn of haar woonhuis mag betreden. Gezinsleden hebben meestal al een sleutel om toegang tot uw huis te betreden.
Maar hebben zij ook een pasje of code om door de toegangscontrole te komen?
Dit komt vooral kijken bij een toegangscontrole van een woonhuis. Misschien wilt u dat bepaalde bezoekers van uw huis ook een pasje of code krijgen om uw huis binnen te treden. Dit is een vragen om goed van te voren over na te denken.

Misschien wilt u wel eerste gemakkelijk zien wie er voor uw huis staat? Dit soort kleine maatregelen kunnen wij voor u voorzien. Van Maanen Techniek helpt u graag en adviseren over uw maatwerk project. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor u klaar om u meer inzichten te geven.

TOEGANGSCONTROLE BEDRIJFSPAND

Uw bedrijfspand of kantoor wilt u natuurlijk toegang verschaffen aan enkelen. U wilt natuurlijk uw pand beschermen tegen ongeoorloofd en ongewenst bezoek, u kunt het beschermen met een beveiliging- en alarmsysteem. U kunt uw toegangscontrole vereenvoudigen door uw personeelsleden een pasje of persoonlijke code te geven om via het bedienpaneel uw bedrijfspand of kantoor te betreden. Het is ook mogelijk met een sleutelplan, alleen krijgt u dan uw alarm van uw beveiligingssysteem er niet vanaf.

Met ons toegangscontrole systeem kunt u ook gemakkelijk zelf toegang verlenen aan personen of toegangsfuncties wijzigen. U kunt ook Van Maanen Techniek bellen en onze gecertificeerde monteurs wijzigen eenvoudig voor u uw wijzigingen in het toegangscontrole systeem. Het toegangscontrole systeem is ook mogelijk om uw gehele pand of de hoofdentree of bepaalde afdelingen te beveiligen.

Heeft u een bedrijfspand waar één of meerdere ruimtes (extra) beveiligd moeten worden, dan kunt u ervoor kiezen om in deze ruimtes een toegangscontrole te plaatsen. Hier plaatsen wij dan een extra bedieningspaneel, hiermee bepaald u welke personen bevoegd zijn om bepaalde ruimtes te kunnen betreden. U kunt bepalen met welke autorisatieniveau u uw personeel wel of geen toegang verleend. Dit bedienpaneel koppelen wij gemakkelijk met het alarm/ en beveiligingssysteem.

Oplossingen op maat

Alle toegangscontrole systemen zijn zeer gebruikvriendelijk en het aanpassen van bepaalde autorisaties zijn eenvoudig en snel gemakkelijk zel aan te passen of door onze monteurs. Daarnaast is het systeem zo ingesteld dat registratie en identificatie voor elke gebruiker inzichtelijk wordt gemaakt, zo kunt u zien wie er wanneer het alarm in en uit geschakeld heeft.

Als professioneel beveiligingsbedrijf Van Maanen Techniek hebben wij jarenlange ervaring in het beveiligen van bedrijfspanden – van camerabewaking, brand- en inbraakpreventie tot toegangscontrole. Wij zijn gecertificeerd op elk vlak van beveiliging.

KENMERKEN TOEGANGSCONTROLE SYSTEEM

Onze toegangscontrole systemen kenmerken zich als volgt:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Implementatie in nieuwe en bestaande situaties.
 • Hoogstaand design.
 • Zeer inbraak proof.
 • Gemakkelijk en eenvoudig in beheer en onderhoud.

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Heeft u interesse naar onze diensten en producten?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

TOP